Events

Vi skräddarsyr och gör alla arrangemang personliga helt enligt dina önskemål. Vår eventavdelning ser framemot att hjälpa dig skapa unika arrangemang för alla typer av tillställningar, från små sammankomster till stora evenemang.

Bröllop

Brudbuketter och blommor till bröllop är inte bara vackra tillbehör. De symboliserar både kärlek och lycka och är den gyllene inramning som bidrar till att skapa en oförglömlig atmosfär på er speciella dag.

Boka Bröllopsarrangemang

Fest

Vad är det som är på gång? Vår eventavdelning står redo att skapa unika arrangemang för alla typer av tillställningar, från små födelsedagar, dopkalas, studentfester till stora företagsevenemang. Hur kan vi förgylla din fest?

Fixa festen

Begravning

Vi på The Mayflower vet att en begravning är personlig och känslosam. Vi hjälper dig förmedla känslan av personen som gått bort genom att välja blommor i samråd


Begravningsblomster

Från Bröllop till Temakväll

Varje event är unikt, och våra blomsterarrangemang speglar detta. Vi erbjuder personlig service för att säkerställa att dina blommor perfekt matchar ditt events tema och stil.

Warranty Icon

Kundnöjdhet

Ditt event är vårt event. Vi garanterar att du som kund alltid ska vara nöjd med valet av The Mayflower.

Shopping Cart Icon

Hållbarhet hela vägen

Vi väljer ekologiska blommor när möjligt, minskar miljöpåverkan och bidrar till en hållbar framtid. Välj The Mayflower för ett vackert och ansvarsfullt event.

Delivery Icon

Leverans till ditt event

Vi säkerställer och levererar i god tid för att förhöja ditt evenemang med eleganta och professionella blomsterdekorationer.

Service Icon

Personlig service

Skapa en oförglömlig atmosfär med våra skräddarsydda blomsterarrangemang. Varje bukett är personligt skapad för just dig.