Kontakta oss

Vi finns i Stockholm, i hjärtat av Södermalm vid Mariatorget. Ett av Stockholms mest internationella och kulturella hörn där världar möts och våra blommor och växter får lysa. Bloom where you´re planted

flower background

Kontakta oss


Hornsgatan 60
118 21 Stockholm

Telefon: 08 - 20 41 11

Bakgrunds blomma

Har du en fråga?

Skicka oss ett meddelande så återkommer vi så snabbt vi kan

Thank you! Your submission has been received! We'll be in touch soon!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
green structure background

BUTIKEN

Varmt välkommen in till oss på The Mayflower när du vill beställa eller skicka blommor, köpa växter eller bara botanisera i vår vackra butik. Vi tar snittblommor till en ny nivå och med vår personliga service erbjuder vi mer än bara fina buketter. Kom in så hjälper vi dig med vad du kan tänkas önska! Dela med dig av dina tankar så löser vi det. Råkar vi inte ha det du önskar kommer vi göra vad vi kan för att beställa in så att du kan få dina unika blommor till bröllopet eller kan dekorera med just det du vill till ditt nästa evenemang.

Vi som jobbar i butiken

Beverly

Beverly är den stolta ägarinnan till The Mayflower. Hon är utbildad florist som brinner för blommor och fantastisk service och ser framemot att tillsammans med sitt fantastiska team bidra till att ge alla Stockholmare ljuvligare hem och härligare arbetsplatser.

Christina

Christina är utbildad florist och har även gedigen kunskap inom trädgård samt ett stort inredningsintresse. Christina delar gärna med sig av sin kunskap och älskar att möta er kunder i butiken.

Jessica

Jessica är utbildad florist och specialiserad på event av olika slag. Hon jobbar mycket utomlands, men när hon är hemma i Stockholm hittar ni henne allt som oftast här på The Mayflower.

Anna

Anna är utbildad florist med yrkesbevis. Hon är stjärnan som sköter den dagliga driften på The Mayflower -- alltid med ett leende på läpparna. Anna älskar att göra vackra buketter och dekorationer och du kan vara trygg i hennes händer.

Praktikisera?

Är du en floriststudent som behöver en praktikplats. Skicka en kort CV om dig själv och varför du vill jobba hos just oss så återkommer vi så snart vi kan!

Besök oss här

Här är vi

map showing the store at Hornsgatan 60